Vi søger løbende nye familier til at modtage en Momsterbox, for at teste og omtale alt indholdet den på sine sociale platforme.

Testfamilie

Ønsker du og din familie at være testfamilie på Momsterbox, kan du melde dig på opgaverne, som de lægges op på Momsters Instagramprofil lige her.

Udgivelser

Når du udvælges som testfamilie skal du udgive tre posts:

  • 1. opslag: Vise alt indholdet fra boxen frem
  • 2. opslag: Vise dit favoritprodukt fra boxen frem
  • 3. opslag: Gerne en reel på Instagram

Kriterier for tilmelding

Kriterierne tager altid udgangpunkt i følgende tre punkter: 

  • alder
  • geografi
  • hård data
  • blød data

Alder

Vores momsterboxe har altid flest produkter til mor. Men da der også er produkter til børn, er det vigtigt, at dine børns alder i den pågældende måned passer til produkterne.

Geografi

Grunden til at din geografiske placering i Danmark er vigtig, er fordi vi ønsker så stor spredning i landet som muligt. På Momster er vi opmærksomme på, at vi er en forretning i København, hvor man nemt vælger københavnske familier. Men vores momsterboxe købes af mødre fra hele landet, så vi ønsker, at diversiteten i den geografiske spredning også afspejles i vores testfamilier.

Hård data

Ved hård data kigger vi på alt data omkring dine sociale profiler. Her er det naturligvis dine følgertal på dine platforme, der også kigges på. Men vi tager også andet data til overvejelse. Fx antal interaktioner der er på dine opslag, altså likes og kommentarer dine opslag får af dine følgere. Vi mere også på, hvor ofte du udgiver og hvilke slags samarbejder du har.

Blød data

Der er dog også andre og måske mere væsentlige kriterier, der skal imødekommes for at blive udvalgt til at modtage og omtale en Momsterbox. Her handler det om dit social univers og fx dit Instagramfeed.

Vi kigger på, hvordan dine billeder er tager, og hvor grundig du er i din tekst. Vi kigger også på, hvor mange sponsorerede opslag, du udgiver. Er din profil plastret til med dem, vælges du ikke.

Men har du et skønt univers, som vi elsker, kan du med dine 500 Instagramfølgere have større chance for at teste en Momsterbox, end én der har 10.000 følgere.

Har du en blog?

Har du også en blog forøges dine chancer væsentligt. Men det vigtigste er, at dine sociale medier har en god og stabil engagement. 

Følg os på Instagram

Ønsker du og din familie også at være testfamilie på Momsterbox, så følg med på Momsters Instagramprofil, hvor vi hver måned lægger et nyt testjob op for Momsterbox.

Vi glæder os til at se dig derinde.