Opret et Momsterboxmedlemskab lige her på Momsters webshop Momsterplus.dk.

Der er kun et begrænset antal medlemskaber, så kan du ikke oprette dig i dag, kan du sende en mail til info@momster.dk, hvis du ønsker at komme på venteliste. Læs mere om venteliste længere nede.

Pris

Medlemskabsprisen er 189 kr pr mdr + fri fragt.

Du kan ikke købe boxen enkeltvis. Så du skal tegne et medlemskab. Men du kan altid opsige dit medlemskab uden binding, læs mere om opsigelse nedenfor.

Fordele ved et medlemskab

Når du tilmelder dig et medlemskab, får du følgende fordele:

  • forkæl hele familien med både nye og kendte produkter
  • produkter til en værdi á minimum 600 kr
  • sikret en box hver måned
  • gratis fragt
  • ingen binding
  • en valgfri gave
  • + ekstra smagsprøver på lækkerier

Afsendelse

Vi sender ud til alle medlemmer cirka syv dage efter, måneden påbegynder.

Dermed burde du modtage boxen i en pakkeshop senest d. 10. i hver måned.

Først fra cirka d. 10 i måneden viser vi alt indholdet frem på vores platforme.

Så indholdet er en surprise, indtil boxen afsendes.

Opretter du et medlemskab i løbet af måneden, burde du modtage boxen senest indenfor en uge.

Levering

Postnord sender din momsterbox til en pakkeshop nær dig. Vi leverer ikke til din dør.

Det er den eneste måde, vi kan holde omkostningerne for levering nede, så vi kan tilbyde portoen gratis.

Venteliste

Der er kun et begrænset antal Momsterboxmedlemskaber. Hvis du ønsker et medlemskab, men der ikke er flere medlemskaber tilbage, kan du sende en mail til info@momster.dk. Så kommer du på venteliste.

Når det er din tur på listen, får du en mail med et link til at oprette medlemskab. Her har du 48 timer til at oprette medlemskabet. Hvis du ikke opretter, får den næste på listen sin tur, og du kommer nederst i listen.

Produkter

En Momsterbox indeholder produkter fra tredjepart. Produktionsfejl på produkter er derfor udelukkende virksomheden bag produktets ansvar. Send os gerne en mail på info@momster.dk, hvis der konstateres fejl. Bemærk venligst, at der til tider kan være korte udløbsdatoer på visse produkter. Skulle det mod forventning ske, at du modtager et produkt, som er udløbet inden afsendelse af boxen, skal du sende os en email på info@momster.dk. Så finder vi en løsning, hvor du enten modtager et nyt produkt eller kompenseres med andre produkter i den næstkommende momsterbox. Bemærk venligst, at vi ikke giver økonomisk kompensation for fejl og mangler ved produkter.

Opsigelse

Der er ingen binding på medlemskab, så man kan altid opsige sit medlemskab. Send blot en email til info@momster.dk, og din opsigelse sættes i kraft.

Opsiger du mellem d. 1. og d. 10 i måneden er ordren for måneden allerede påbegyndt, så du vil få den box tilsendt. Derfor registreres din opsigelse først til efter d. 10. i måneden.

Send gerne spørgsmål til os på info@momster.dk, hvor vi besvarer asap.