Du kan oprette dit Momsterboxmedlemskab lige her på Momsters webshop Momsterplus.dk.

Der er kun et begrænset antal medlemskaber, så kan du ikke oprette i dag, kan du komme på venteliste ved at sende en mail til info@momster.dk. Læs mere om venteliste længere nede.

Pris

Medlemskabsprisen er 189 kr pr mdr + fri fragt.

Du kan ikke købe boxen enkeltvis. Så du skal tegne et medlemskab. Men du kan altid opsige dit medlemskab uden binding, læs mere om opsigelse nedenfor.

Fordele ved et medlemskab

Når du tilmelder dig et medlemskab, får du følgende fordele:

  • Kvalitetsprodukter
  • Samlet værdi minimum 500 kr
  • Til mor, barn og hjem
  • Ny box hver måned
  • Gratis fragt
  • Ingen binding
  • + små ekstra smagsprøver

Afsendelse

Vi sender ud til alle medlemmer cirka syv dage efter, måneden påbegynder. Dermed burde du modtage boxen i en pakkeshop senest d. 10. i hver måned. Først fra cirka d. 10 i måneden viser vi alt indholdet frem på vores platforme.

Så indholdet er en surprise, indtil boxen afsendes.

Hvilken box du får

Du får altid den box, der hører til den måned, du tilmelder dig.

Vi afsender indenfor max 7 dage efter, du tilmelder dig et Momsterbox-medlemskab.

Levering

Postnord sender din momsterbox til en pakkeshop nær dig. Vi leverer ikke til din dør. Det er den eneste måde, vi kan holde omkostningerne for levering nede, så vi kan tilbyde portoen gratis.

Produkter

En Momsterbox indeholder produkter fra tredjepart. Produktionsfejl på produkter er derfor udelukkende virksomheden bag produktets ansvar. Send os gerne en mail på info@momster.dk, hvis der konstateres fejl. Bemærk venligst, at der til tider kan være korte udløbsdatoer på visse produkter. Skulle det mod forventning ske, at du modtager et produkt, som er udløbet inden afsendelse af boxen, skal du sende os en email på info@momster.dk. Så finder vi en løsning, hvor du enten modtager et nyt produkt eller kompenseres med andre produkter i den næstkommende momsterbox. Bemærk venligst, at vi ikke giver økonomisk kompensation for fejl, udløbsdato og/eller mangler ved produkter.

Opsigelse

Der er ingen binding på medlemskab, så man kan altid opsige sit medlemskab. Send blot en email til info@momster.dk, og din opsigelse sættes i kraft.

Opsiger du mellem d. 1. og d. 10 i måneden er ordren for måneden allerede påbegyndt, så du vil få den box tilsendt. Derfor registreres din opsigelse først til efter d. 10. i måneden.

Venteliste

Der er kun et begrænset antal Momsterboxmedlemskaber. Hvis du ønsker et medlemskab, og der er udsolgt, kan du sende en mail til info@momster.dk. Så kommer du på venteliste.

Når det er din tur på listen, får du en mail med et link til at oprette medlemskab. Her har du 48 timer til at oprette medlemskabet. Hvis du ikke opretter, får den næste på listen sin tur, og du kommer nederst i listen.

Send gerne spørgsmål til os på info@momster.dk, hvor vi besvarer asap.